Tendințe în fashion – ce cravate purtăm în 2017

Tendințe în fashion – ce cravate purtăm în 2017

Publicat de: Claudiu Publicat: 01.06.2017 Vizualizari: 1684 Comentarii: 0

Cravata este un adevărat simbol distinctiv pentru un bărbat. Este un semn al eleganței masculine. Așadar, ea trebuie purtată atent și în conformitate cu tendințele din modă, pentru a crea imaginea dorită.

Este foarte important să știm care sunt tendințele și să urmărim mereu trendsetterii din fashion. Doar în acest mod vom reuși să asortăm accesoriile purtate într-un mod corect. Pentru a fi mai ușor să urmăriți aceste lucruri, ne-am gândit să vă rezumăm câteva din tendințele acestui an în ceea ce privește purtarea cravatelor.

Așadar, ce cravate purtăm în 2017?

Cravatele se poartă în funcție de costumul pe care-l purtăm și în funcție de cămașa îmbrăcată. Totuși, tind să existe anumite modele și culori general valabile în stilul masculin. O astfel de culoare, spre exemplu, este albastrul indigo.

Nuanțele de abastru par să fie în trend și în anul 2017. Acest lucru se întâmplă deoarece albastrul, ca și negrul, de altfel, sunt asortabile la absolut orice stil, cu foarte mare ușurință. Dacă bărbatul poartă un costum închis, albastrul deschis este varianta perfectă. Iar dacă poartă un costum deschis, un bleumarin este culoarea ce-l va scoate în evidență perfect. La cămășile deschise cravatele albastre sunt un simbol de eleganță, iar la cele închise, o cravată senin poate reprezenta pata de culoare ce nu are voie să lipsească peisajului.

Cravata lată sau subțire?

Lățimea cravatei se poate alege în funcție de fizionomie, dar și în funcție de costumul purtat. Bărbații slabi vor fi mult mai avantajați de alegerea unei cravate subțiti. De asemenea, aceste cravate se potrivesc de minune la costumele cambrate. Un costum clasic va arăta foarte urât asortat cu o cravată subțire. În cazul costumelor clasice varianta unei cravate late este perfectă.

Tot cravata lată poate fi purtată cu mai mare ușurință de către bărbații corpolenți. Acestea par a fi tendințele și regulile nescrise ale stilului masculin.

Materialul face diferența

De asemenea, trebuie să fiți atenți și la material. Cravata de lână se va purta întotdeauna la un costum mai sobru. Iar în funcție de anotimp, tendințele par să poziționeze cravata de lână ca fiind una perfectă în zilele reci. Vara, la costumele deschise cu nuanțe de bej sau alb, cravata de mătase este alegerea perfectă. Tot vara sunt purtate și cravatele de bumbac. Tocmai penteu că acestea sunt foarte ușor de asortat cu orice tip de cămașă.

 

Este util să luăm în calcul aceste tendințe, pentru a ne asorta frumos și pentru a fi în ton cu moda. Totuși, este strict decizia fiecăruia ce alege să poarte. Așadar, voi ce cravate purtați în 2017?    

Etichete: cravate

Comentarii

Scrie Comentariu

Back to Top