Ce papioane purtăm în toamna aceasta?

Ce papioane purtăm în toamna aceasta?

Publicat de: Claudiu Publicat: 22.09.2017 Vizualizari: 654 Comentarii: 0

Știm destul de bine că papioanele sunt accesorii extrem de sensibile. Există foarte multe persoane care poartă aceste opere de artă, adevărate exemple de eleganță și finețe masculină, însă le poartă total greșit. Nu condamnăm acest lucru. însă ne-am gândit să oferim câteva sfaturi despre cum se poartă papioanele. 

Mulți asortează papionul la costum, la ceas și curea sau le asortează în funcție de evenimentele la care participă. Total corect! Iar pentru a vă oferi câteva directive și în acest sens, puteți citi acest articol. Însă trebuie să știți că papioanele pot fi asortate și în funcție de alți factori. Iar unul dintre cei mai importanți factori este reprezentat de anotimp. 

Ce papioane purtăm în toamna lui 2017? 

Toamna este anotimpul culorilor ruginii. Nuanțele intense de culori vii, amestecuri îndrăznețe de oranj și culori închise... și sute de stiluri coloristice care mai de care mai atractive. Astfel, toamna poate fi unul din anotimpurile ce permit lejeritate destul de mare în asortarea ținutelor. În primul rând, indiferent ce papion ați purta, asigurați-vă că este unul de calitate. Acest lucru se aplică și la cravate. Dacă doriți să știți cum diferențiați o cravată de calitate de una slab calitativă, citiți acest articol.


Pentru a ieși cât mai rapid în evidență, folosiți un papion care să creeze contrast coloristic cu paleta de culori a costumului. S-ar putea ca toamna să preferați costumele maro sau în nuanțe de bej închis. La aceste costume, un papion precum acesta va fi alegerea perfectă. Un papion ce îmbină armonios roșul cu o culoare închisă, va fi exact pata de culoare de care vei avea nevoie. Se va potrivi perfect cu frunzele ruginii ce te vor înconjura pe străzile pe care le vei păși. Alege papioanele în funcție de locul în care vei merge și în funcție de ceea ce îți place să porți, însă alege întotdeauna culori care te definesc. 


Un alt papion perfect, de această dată pentru un costum negru, este acesta. El va atrage imediat atenția, fiind extrem de evident pe un fundal închis. Iar verdele închis este un simbol pozitivist. Chiar dacă afară predomină culorile ruginii, verdele va fi întotdeauna o alegere perfectă, semnificând natura. Iar toamna este un puternic anotimp axat pe motive naturale, pe motive florale, pe tendințe de acest gen. Verdele este culoarea care te va avantaja în acest cadru. Tu ce papioane alegi să porți în această toamnă? 

Nu uita! Dacă dorești să te asortezi într-un mod elegant, nu doar culoarea și accesoriile contează. Alege întotdeauna ceva de calitate, cu un materiale fin și o culoare contrastantă. Iar toamna încearcă să te asortezi cu atmosfera de afară în primul rând. Romantismul fiecărui anotimp de toamnă te va ajuta să găsești culoarea care te prinde cel mai bine. 

De asemenea, trebuie să știi că nuanțele combinate sunt la mare căutare. Combină două culori dacă nu ești sigur de alegerea ta. Important este să asortezi orice vei alege să porți cu un zâmbet și cu o atitudine pozitivă. Doar în acest caz cromatica va fi perfectă! 

Comentarii

Scrie Comentariu

Back to Top