Reinventează-te cu ajutorul unei cravate Nobelli!  Ce cravată porți în funcție de vârstă?

Reinventează-te cu ajutorul unei cravate Nobelli! Ce cravată porți în funcție de vârstă?

Publicat de: Claudiu Publicat: 23.10.2017 Vizualizari: 270 Comentarii: 0

Faptul că o cravată este simbolul masculinității asta nu mai e o noutate. Știm prea bine acest lucru. Iar uneori cravata reprezintă și unicul element de stil notabil în garderoba unui bărbat. Cravata este un accesoriu menit cu adevărat să facă diferența între oameni.


Însă știți vorba aceea populară din folclorul românesc, conform căreia „Câte bordeie atâtea obiceie”? Ei bine, la fel ca în acest vechi proverb se întâmplă și în aria modei.

 

Fiecare își alege ce și mai ales cum să poarte. Gusturile nu se discută în această direcție. Totuși, există anumite reguli pe care nu putem să le sfidăm. Acest fapt se aplică mai ales în domeniul gingaș al asortării cravatelor cu estul ținutei. Aici putem fi trădați extrem de rapid de lipsa de stil și de cunoștințe.

 

Iar atunci când alegem să purtăm un semn nobil, ar fi bine măcar să știm lucrurile de bază despre acest accesoriu și despre modul în care îl putem purta adecvat.  

 

Există o mulțime de stiluri de cravate, iar acestea se asortează în funcție de mai mulți factori. Le putem asorta atât după ținută,  cât și după  statură și fizic.  Însă, întotdeauna, un factor important  în această decizie îl reprezintă vârsta.

 

Ce cravată purtăm în funcție de vârsta?

 

În general, cravata nu este un accesoriu tocmai tineresc.  Tinerii preferă de obicei papionul.  Însă există și stiluri potrivite de cravate pentru aceștia.  De cele mai multe ori, tinerii  sunt foarte expresivi. Doresc să debordeze energie și să demonstreze vitalitate.  Astfel, ei vor alege cravate subțiri,  din materiale precum pielea  sau bumbacul,  în funcție de sezon.

Tinerii aleg cravate colorate,  încercând să le asorteze într-un mod cat mai creativ cu ținuta.  Veți descoperi la un astfel de tânăr tot felul de forme și nuanțe împletite cu o atitudine pozitivă

și întotdeauna gata de a răbufni.

 

Pe de altă parte, bărbații maturi aleg cravate simple,  clasice,  mai groase și mai lungi,  asortându-le cu cămăși  albe și cu un costum simplu și elegant.

 
Culorile

 

După cum spuneam,  tinerii vor fi mereu mai curajoși și vor alege culori îndrăznețe precum:  roșu,  verde,  orange  sau chiar combinații între culori și forme.  Acestea se vor potrivi întotdeauna ținutei lor smart casual.

 

În tabăra cealaltă,  bărbații de birou vor alege stilul clasic purtând cravate închise sau cu modele clasice,  cu motive naturale sau schematici  de culori de bază.


 Indiferent ce cravată alegem să purtăm,  trebuie să ne asigurăm că respectăm regulile de bază și ca alegem cu bun gust.  Restul ține doar de mofturi. Pentru o cravată de calitate, care să se potrivească gusturilor tale, alege Nobelli!

 

Comentarii

Scrie Comentariu

Back to Top