Ce papioane și cravate se poartă Crăciunul acesta?

Publicat de: Claudiu Publicat: 22.12.2017 Vizualizari: 1077 Comentarii: 0

Vine Crăciunul și ca de fiecare dată, deja ne hazardăm cu privire la hainele purtate. Ce purtăm de Crăciun? Ce haine trebuie să ne cumpărăm? Oare care sunt tendințele? Ce mai poartă cunoscuții noștri, așa încât să ne diferențiem? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care ni le punem mereu în preajma Crăciunului. Ei bine, ele nu sunt puse degeaba. Ele au un scop. 

Este bine să știm întotdeauna cu ce ne vom îmbrăca, deoarece în funcție de îmbrăcăminte urmează să ne alegem accesoriile. Și știm deja destul de bine că într-o ținută accesoriile sunt cele care fac cu adevărat diferența. Ei bine, acestea le asortăm strict în funcție de îmbrăcăminte. Așadar, trebuie să știm încă de la început ce punem pe noi în perioada sărbătorilor. 

Noi ne-am gândit să vă fim de folos în zilele acestea și să vă evidențiem câteva modele de papioane și cravate ce le puteți purta de Crăciun. Deoarece aceasta este o perioadă a marilor petreceri și întruniri de familie, trebuie să arătați extrem de cool în fața celorlalți, dar mai ales să vă simțiți bine. Așadar, trebuie să alegeți cu grijă papionul sau cravata purtată. 

Despre ce anume trebuie să purtăm - cravată sau papion, în funcție de stil și de ocazie, puteți citi mai multe în ACEST ARTICOL!


După ce ne-am hotărât și am decis cu siguranță ce urmează să purtăm, cravată sau papion, este timpul să alegem din cele câteva sute de mii de modele disponibile pe piață. Cum alegem? De unde știm că o cravată sau un papion este de calitate? Ei bine, mai multe informații pe această temă puteți observa aici


Cravata perfectă de Crăciun

Există enorm de multe cravate pe care am putea să le asortăm la ținuta de Crăciun. Însă nu toate sunt atât de potrivite. Noi ne-am gândit să vă dăm trei exemple de cravate perfecte pentru perioada sărbătorilor de iarnă. 

Prima cravată este Cravata Navy Print Floral. Aceasta este o cravată înflorată, cu un fundal albastru, perfect adaptabil sărbătorilor. Perioada de Crăciun este probabil cea mai colorată perioadă din an. Astfel, această cravată va fi perfectă, încadrându-se cu brio în fundal. 

Ea poate fi achiziționată de pe magazinul Nobelli la un preț extrem de avantajos. Este realizată manual 100%, astfel încât detaliile vor face diferența. Toți cei din jur vă vor întreba de unde ați procurat o asemenea bijuterie pentru ținuda dumneavoastră. 

O a doua cravată pe care o puteți purta cu ușurință de Crăciun este Cravata Liberty. Aceasta este albă, însă este accesorizată și ea cu floricele vișinii, care se potrivesc de minune cu atmosfera din jurul Crăciunului. Este o cravată făcută manual, cu accent pe cusăturile fine și pe materialele de calitate, așa încât va fi o cravată perfectă, ușor de purtat și asortat cu orice tip de țesătură. 

Poate fi cumpărată și aceasta de la noi, de pe magazinul Nobelli, la minunatul preț de doar 90. RON. 

A treia cravată pe care o recomandăm pentru Crăciun este Cravata în carouri VERZI - ROȘII pe care o puteți găsi aici. Știm bine că verdele și roșul sunt culorile specifice Crăciunului. Ei bine, această cravată le combină cu eleganță și finețe, oferindu-vă șansa să vă asortați perfect cu o ținută veselă, plină de viață. 


Papioane pentru Crăciun

Atunci când vine vorba de papioane, vă putem recomanda și aici câteva bijuterii ale ținutei, efectuate manual, de către specialiștii în croitorie de la Nobelli. Puteți încerca oricare dintre următoarele papioane: 

  • Papionul IDENTIC cu cravata Navy - îl găsiți aici. Prezintă exact aceeași schemă coloristică, fiind perfect de asortat cu o cămașă albă. Acesta vă va scoate cu siguranță în evidență. Principalul avantaj este că îl puteți achiziționa la o sumă mult mai mică decât ați fi plătit pe cravata Navy. Puteți cumpăra papionul de la Nobelli pentru minuscula sumă de 60 RON. 
  • Papionul de aici. Este un papion cu flori roșii, perfect pentru atmosfera de Crăciun ce vă așteaptă în această perioadă a anului. El poate fi achiziționat tot cu o sumă modică, putând fi folosit apoi și cu ocazia altor evenimente ce induc o stare veselă, de petrecere. 
  • Papionul Clasic - roșu sau verde. Aceste papioane sunt simple, cu o singură culoare. Însă alegând roșu sau verde veți putea asorta cu brio acest papion la orice ținută purtată în seara de Crăciun. Aceste două culori sunt culorile crăciunului, așa încât nu trebuie să vă faceți griji. În plus, aceste papioane pot fi purtate oricând pe timpul anului, la orice altă ținută, fiind papioane clasice. 

Sperăm că v-am fost de ajutor și v-am oferit câteva indicii valoroase cu privire la cum ar trebui să vă asortați de acest Crăciun. Vă așteptăm la cumpărături! 

Comentarii

Scrie Comentariu

Back to Top