Modalități de asortare în noaptea de revelion

Publicat de: Claudiu Publicat: 25.12.2017 Vizualizari: 1377 Comentarii: 0

Noaptea de revelion reprezintă o ocazie cu adevărat specială. În această noapte totul are o semnificație, inclusiv modalitatea de a te îmbrăca sau asorta. Eleganța și naturalețea sunt cele mai respectate tendințe în această perioadă. Fiecare dintre noi ne dorim să fim eleganți și să ne evidențiem în cadrul grupului de prieteni. De revelion este extrem de important cum ne îmbrăcăm. Însă mai important este modul în care ne asortăm, deoarece, așa cum am mai zis de mai multe ori, detaliile fac cu adevărat diferența. 

Astfel, prin acest articol, am dorit să vă evidențiem câteva modalități prin care vă puteți asorta în noaptea de revelion. Atunci când discutăm de modalitățile de asortare, în special ne referim la modalitatea în care asortăm accesoriile cu ținuta pe care o avem. Iar când facem referire la accesorii, în legătură cu ținuta, putem atrage atenția asupra a două astfel de elemente: cravata și papionul

Există 3 scheme coloristice pe baza cărora poți să asortezi un papion și o cravată

Prima schemă coloristică pe care o putem purta în perioada sărbătorilor, este schema coloristică formată din culorile clasice ale acestei perioade: ROȘU ȘI VERDE! Despre modul de a asorta aceste culori am mai discutat și aici.

Roșul și verdele sunt culorile care se asortează cel mai ușor cu ținutele noastre în această perioadă. Fie că alegem să purtăm un papion clasic sau alegem o cravată modernă, roșul și verdele se vor potrivi în ambele cazuri. O cravată verde excelentă pentru un asorte elegant puteți găsi aici. Iar pentru un papion roșu vă puteți orienta tot în cadrul magazinului nostru, Nobelli. Puteți găsi un asemenea exemplar aici

A doua schemă coloristică extrem de potrivită pentru sărbători este formată din culorile ALB și ALBASTRU. Încă de la tradiția Pepsi există o afinitate față de aceste culori. Tuturor ne plac culorile deschise, iar în combinație cu o nuanță închisă acestea reprezintă pata de culoare perfectă. Brandul Pepsi este principalul promoter ale acestor culori, iar un brand global reprezintă încredere și simpatie din partea publicului. Există o adevărată filosifie pe baza căreia s-au ales aceste culori pentru Pepsi. În acest fel putem alege și noi aceste culori, fiind ferm convinși că vom reuși și vom reprezenta un punct de reper în centrul grupului nostru. 

O cravată albastră potrivită pentru perioada sărbătorilor este exemplul Liberty Navy. Iar pentru alb puteți încerca combinația dintre albul pur și florile roșii, ca pată de culoare, pe papionul de aici

Cea de-a treia schemă, foarte ușor de asortat, este formată din culorile NEGRU - GALBEN. Aceste culori reprezintă finețea, eleganța masculină (mai ales negrul), iar galbenul reprezintă puritate, naturalețe. Pentru aceste culori puteți alege orice tip de accesoriu. Un papion, o cravată, o batistă sau chiar o eșarfă. Negrul prinde la orice, după cum bine știm, iar galbenul este o culoare complementară de minune. 


Asortarea în funcție de materiale

Și asortarea în funcție de materiale este extem de importantă. Este foarte util și extrem de important să știm să asortăm materialele între ele. Un bumbac nu va fi niciodată asortat cu o fibră sintetică, iar un material elastic nu va fi niciodată asortat la un material clasic, din fibre textile. Cravatele și papioanele însă pot face excepție. De exemplu, este extrem de des întâlnită asortarea cămășilor de fibră de elastan cu papioane de piele. 

De asemenea, sacourile de bumbac nu vor fi niciodată asortate (în principiu) cu papioane elastice sau strălucitoare. Însă de cele mai multe ori aceste tendințe nu sunt respectate. Puteți purta un sacou clasic cu un papion din elastan sau din fibre sintetice, în funcție de eveniment. Spre exemplu, în cadrul unei petreceri, acest lucru nu va fi luat în calcul. Însă în cadrul unei gale va fi de preferat să respectați tendințele de bază. 


Acestea sunt doar câteva exemple în modalitățile de adaptare a ținutei în funcție de accesorii. Asortarea se face însă după multe alte principii. Respectați aceste principii și veți avea asigurat succesul în fața prietenilor și cunoscuților. Doar în acest fel vă veți putea îmbrăca și asorta ca adevărați bărbați, respectabili și eleganți. Mai multe moduri de asortare și de purtare a acestor accesorii veți putea descoperi și în acest articol sau aici.


Comentarii

Scrie Comentariu

Back to Top