Cele mai interesante tunsori bărbătești din lumina reflectoarelor

Cele mai interesante tunsori bărbătești din lumina reflectoarelor

Publicat de: Claudiu Publicat: 03.04.2018 Vizualizari: 2777 Comentarii: 0

Bărbații nu sunt tocmai „performeri” în petrecerea timpului în fața oglinzii. Totuși, în ceea ce privește podoaba capilară, există bărbați care sunt destul de grijulii la acest aspect.

 

Printre aceștia se numără și o multitudine de vedete de la Hollywood, actori, prezentatori și adevărate personalități ale showbizz-ului internațional.

 

Jason Momoa – bărbații cu părul lung

Frenezia GoT a înnebunit pe majoritatea fanilor, iar Jason Momoa este unul dintre principalele motive pentru care serialul este îndrăgit, cel puțin de către reprezentantele sexului frumos.

 

Renumitul actor este un adevărat reprezentant al coafurilor simple, cu părul lung, prins în coadă sau legat pe spate.

 

Barba este o altă tendință care s-a păstrat de-a lungul timpului intactă. Aceasta este perfectă pentru a fi asortată la părul lung.

 

Părul scurt în rândul bărbaților

Părul scurt s-a păstrat de-a lungul sutelor de ani, încă din Antichitate. Grecii și romanii considerau părul scurt un simbol al masculinității. Chiar și în ziua de azi tunsorile simple, cu părul scurt, clasic sunt extrem de apreciate de către bărbați.

 

Acestea reprezintă un caracter simplu, sobru, serios, putând fi ușor identificat la bărbații respectabili, dar și la persoanele din societate, la cei de rând.

 

Unul dintre actorii celebri care și-au purtat aceeași coafură de-a lungul timpului este Liam McIntyre, cunoscut în toată lumea după serialul Spartacus. Acesta a fost mereu adeptul părului scurt sau mediu – răvășit sau așezat sub formă clasică.

 

Un avantaj și în cadrul purtării unei astfel de tunsori este faptul că și acestea sunt perfect asortabile cu barba de orice  tip.

 

Extravaganțe în lumea showbizz-ului

Ryan Gosling este unul dintre cei mai nonconformiști actori de la Hollywood. Un total adept al stilurilor fresh, din ce în ce mai îndrăznețe, Ryan surprinde de fiecare dată când apare pe scenă.

 

Jared Leto este unul dintre cântăreții care urmează aceeași tendință. Deși este cântăreț de rock costumul nu lipsește din garderoba sa, însă părul îl trădează întotdeauna.

 

De la creste la cozi împletite și ridicate sub tot felul de forme, la coafuri mohawk sau alte exemple exotice, toate acestea pot fi regăsite pe covorul roșu. Iar saloanele profesionale au întotdeauna sute de locuri din care se pot inspira pentru a realiza așa ceva. Totul depinde de atitudinea clientului.

 

Vrei și tu să încerci o astfel de coafură? Adresează-te unor specialiști. Află mai multe și descoperă idei despre ce ai putea face cu părul tău aici.

 

Comentarii

Scrie Comentariu

Back to Top